
(כ-4 מנות)
מצרכים
קיט מרק קוסקוס
(מכיל גזר, כרוב, תפוח אדמה, קולורבי, קישוא, סלרי, דלעת ובצל)
1 כף כורכום
כ-1 כף מלח או לפי הטעם
כ-½ כפית פלפל שחור או לפי הטעם
כ-¼ כוס שמן
כ-2 ליטר מים רותחים
הוראות הכנה
לחתוך את כל הירקות לחתיכות גסות.
לשים את השמן בסיר הגדול והרחב, להדליק לאש גבוהה, להניח את חתיכות הירקות בסיר ולטגן אותן עד שהעור משחים משני הצדדים.
לשים בסיר את תבלינים: הכורכום, המלח והפלפל ולטגן את התבלינים כמה שניות על אש בינונית
להוסיף מעט מים לסיר ולגרד את כל המשקעים שיש בתחתית הסיר.
להוסיף חומוס אם רוצים. להוסיף מים שיכסו עד שלושת רבעי גובה הירקות, להביא לרתיחה, להנמיך לאש נמוכה, לכסות ולבשל את המרק 45 דקות.
להגיש עם קוסקוס
